Tekst voor vertalen

https://translate.google.nl/

Bouwbedrijf Ooijevaar is begonnen met voorbereidende werkzaamheden voor de verbouwing van de Vermiljoenflat.
De verwarmingsleidingen onderin de flat worden vernieuwd.
De bouwplaats rondom de flat wordt ingericht. Er zijn rijplaten op het gras neergelegd. De bouwplaats sluit af met een hek, zodat de kinderen veilig kunnen spelen.
Vanaf eind maart worden de galerijen schoongemaakt, zodat de betonherstel-werkzaamheden goed kunnen worden uitgevoerd. Ook wordt aan de galerijzijde de bouwlift opgebouwd.
Vanaf begin april wordt aan de balkonzijde gestart met het opbouwen van de steiger. In verband met de inbraakveiligheid; doe uw balkondeur op slot. Verwijder ook alvast uw schotelantenne.

Eind april start aanpak woningen
Als eerste zijn de woningen aan de beurt aan de kant van de Koningsgeelstraat. Mw. Jill Horstman van bouwbedrijf Ooijevaar informeert u uiterlijk twee weken voor start over de aanpak van uw woning. Hier ziet u wanneer uw woning aan de beurt zal zijn.

Heeft u nog niet ingestemd?
Mogelijk heeft mevrouw Jill Horstman u nog niet kunnen bereiken om het renovatievoorstel met u te bespreken. Nu de aanpak doorgaat, wilt u weten wat er precies gaat gebeuren in uw woning. U kunt Jill bellen voor een afspraak via 072-511 86 96 of per mail kleurenflats[at]ooijevaar.nl.

Parkeren aan zijkant flat
Vanaf 27 augustus wordt aan de voorkant van de flat de bouwlift en bouwcontainers geplaatst. 
Vanaf dat moment kunt u op andere plekken in de wijk parkeren.

Spreekuur Ooijevaar in Kleurrijk
Vanaf 16 juli wordt het spreekuur van Ooijevaar gehouden in de rustruimte van Kleurrijk.
Voor vragen aan Jill Horstman kunt u elke maandag terecht van 9.00-10.00u en elke donderdag van 15.00-16.00 u. Bouwbedrijf Ooijevaar gebruikt de voormalige dokterspost alleen nog als overleglocatie voor de bouw. Als bewoner heeft u daar geen aanspreekpunt meer.

Maak kennis met Kleurrijk
De rustruimte in Kleurrijk is een fijne ruimte waarvan u gebruik kunt maken tijdens de verbouwing aan uw flat. U kunt er koffiedrinken en even weglopen van de bouwgeluiden.
Voor bewoners in de verbouwing is er een wasmachine, doucheruimte en mogelijkheid om te studeren. Voor baby's en jonge kinderen is er slaapruimte.
Elke maandag tot en met vrijdag wordt ’s avonds gekookt door vrijwilligers. Voor een kleine vergoeding per persoon eet u gezamenlijk een volwaardige maaltijd. Heerlijk én gezellig!

Meld u aan als vrijwilliger
Tijdens de renovatie is hulp nodig van actieve bewoners die buren willen helpen met allerhande werkzaamheden. Denk aan het inpakken van keuken- en badkamerspullen. Maar technische klussen als afkoppelen van wasmachines of het ophangen van schilderijtjes e.a. Bent u hulpvaardig en handig? Meld u aan bij het Sociaal Wijkteam in Kleurrijk.