Nieuwe keuken, badkamer en toilet.

Dit verandert er aan uw woning:

Uw keuken wordt volledig vernieuwd
Een ruime hoekkeuken
Nieuwe bovenkasten;
De gasaansluiting wordt verwijderd;
De geiser wordt verwijderd;
Uw krijgt een nieuwe inductie kookplaat met een geschikte pannenset;
Ruimte om een vaatwasser te plaatsen;
Leidingen worden uit het zicht weggewerkt;
Ruimte voor een hoge koelkast

U maakt zelf een aantal materiaal keuzes voor uw nieuwe keuken.
De kleur van de kastdeuren
De kleur van het aanrechtblad
De kleur van de wandtegels
Het type handgreepje

Een nieuwe badkamer en toilet
De indeling van de badkamer en het toilet is goed en wordt niet gewijzigd. Wel krijgt u een nieuw hangend toilet en alle vloer- en wandtegels worden overgetegeld. Daarnaast komt de wastafel op de plaats van de wasmachineaansluiting bij de deur. De wasmachineaansluiting wordt verplaatst naar de hoek van de badkamer. Ook krijgt u een radiator in uw badkamer.

Modernisering verwarmingsinstallatie van de volledige flat
Het energielabel gaat van F (oude situatie) naar A (nieuwe situatie). Alle radiatoren en leidingen in de woning worden verwijderd en vervangen voor nieuwe. Elke woning krijgt een individueel systeem met eigen thermostaat.  In de keuken komt een afleverset, die registreert hoeveel warmte en hoeveel warmwater u gebruikt. Hierdoor betaalt u na de renovatie alleen wat u daadwerkelijk gebruikt.

Mechanische ventilatie en ventilatieroosters in de ramen
De mechanische ventilatie zorgt ervoor dat de 'oude / vieze' lucht uit uw woning wordt afgezogen. De afzuigventielen worden geplaatst in het toilet, de badkamer en de keuken. In uw flat is gekozen voor een compleet nieuw individueel ventilatie systeem. Dit systeem is CO2 gestuurd. Als in de lucht in uw woning het CO2 gehalte te hoog is dan gaat het systeem automatisch afzuigen.

Isolatieglas (HR++) in nieuwe kozijnen
Uw krijgt nieuwe kozijnen met isolatieglas. In ieder kozijn wordt een raam geplaatst dat open kan, een zogeheten draai/kiep-raam. In de ramen komen nieuwe ventilatieroosters, deze zorgen voor schone lucht in uw woning. De lucht wordt droger, is schoner en draagt bij aan een gezonde woning. Droge lucht is makkelijker te verwarmen, uw woning is dus sneller warm.
U krijgt ook een nieuw voordeur met een glazen paneel met nieuw hang-en-sluitwerk.

Wilt u precies weten wat er per dag gebeurt? Kijk dan op de Dagkalender.  

Wat gebeurt er aan de buitenkant van de flat?